ЕС вече публикува в официален вестник решението за влизането на България

...
ЕС вече публикува в официален вестник решението за влизането на България
Коментари Харесай

Огромен мигрантски поток минава през България, правим се, че не забелязваме

ЕС вече разгласява в формален вестник решението за влизането на България и Румъния в Шенген по въздух и вода. В него написа, че това ще стане публично на 31 март. Излязоха и петте условия на Австрия, с които България и Румъния са се съгласили. Точно преди Коледа Евросъюзът показа нов пакт за миграцията, съгласно който страни, които не желаят мигранти, ще заплащат на другите.

" Странно е, че ние научаваме за спомагателни съглашения извън, а би трябвало държавното управление, което от самото си основаване твърдеше, че ще е най-откритото, да ни уведомява. Фактът, че е налице анекс, засягащ особени условия за присъединение по въздух и вода, ни кара да се съмняваме, че има и други съглашения ", разяснява някогашният основен секретар на Министерството на вътрешните работи и бележит специалист по сигурността проф. Николай Радулов.

Пред Bulgaria ON AIR проф. Радулов съобщи, че има голям мигрантски поток, който минава през страната ни, и който се вършим, че не виждаме.

" Тази година имаше съществени опити огромни групи мигранти да влязат по време на празненството на Нова година на площада. Полицията ги спря. Що се отнася до заплащането - от богатите страни ще се изплатят, а не толкоз богатите ще би трябвало да понесат последици ", изясни той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР